image

Ingrid van Amerongen

Financieel manager l projectondersteuner

Wat is jouw rol binnen Bouwbedrijf Willem Beverloo?

“Ik heb een ondersteunende functie en ben veel actief achter de schermen. Daarbij helpt mijn tienjarige financiële ervaring op een accountantskantoor. In die tijd heb ik twee studies afgerond, namelijk HBO SPD Bedrijfsadministratie en de post HBO Bedrijfskunde. Verder ben ik erg gedreven in alles wat ik doe. 

Naast mijn taken als financieel manager ben ik het gezicht achter de content op de website/ Linked-In, onderhoud ik klantcontacten, organiseer en notuleer ik de bouwvergaderingen, verzorg ik de overeenkomsten en regel ik de personeelszaken. Kortom, ik ben een duizendpoot die Willem ondersteunt in alle taken die op de achtergrond moeten gebeuren. Daarbij combineer ik het werk met de zorg voor onze drie jonge zoontjes.”

 

Waarom kom je hiervoor met een lach je bed uit?

“Zolang ik mij gewaardeerd voel en van toegevoegde waarde ben, is dat precies de drijfveer om lachend op te staan. Ik waardeer de vrijheid waarmee ik mijn werk kan doen. Daarnaast houd ik ervan om zaken te regelen en te plannen. Ofwel: ik zit heerlijk op mijn plek.” 

Wat is jouw kracht?

“Mijn kracht is mijn rol als financieel manager, maar ook de andere taken pak ik gedreven op. Zo zijn we begin oktober gestart met een uitbreiding van ons softwarepakket en bereiden wij ons voor op de nieuwe Wet Kwaliteitsborging.”

 

Een leuk persoonlijk feitje

“Ik maak graag mooie herinneringen met mijn gezin en doe leuke uitjes met de kinderen. Zo waren we kortgeleden met z’n allen op vakantie naar Marbella.”

image