Over ons

Willem Beverloo is een bouwspecialist die altijd gaat voor het hoogst haalbare in zijn vak. In dienst van bouwbedrijven deed Willem veel ervaring op als timmerman, uitvoerder en werkvoorbereider, onder meer in de restauratie. De uitdaging zit voor Willem en zijn mensen in het realiseren van bouwprojecten van topkwaliteit voor betaalbare prijzen in het hogere segment in de volgende specialismen:

nieuwbouw, renovatie, restauratie, speciale projecten en het geven van trainingen.

Afspraak is afspraak. De opleverdatum wordt gehaald

Willem Beverloo denkt steeds met u mee en legt alles uit. Het vertrouwen dat u in hem stelt, beschaamt hij nooit. Willem komt al in de ontwerpfase vaak met ideeën en alternatieven, die een mooier of technisch beter resultaat opleveren en soms ook nog voordeliger zijn. Zelfs in vergelijking met een standaard hsb-woning. Hij is eerlijk genoeg om te zeggen als u iets niet moet doen.

Ook tijdens de bouw is er bijna dagelijks contact met opdrachtgevers, zodat – uiteraard binnen grenzen – nog wijzigingen mogelijk zijn. Al die tijd laat Willem niets na om ervoor te zorgen dat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Heel nauwkeurig werken levert in de nieuwbouw een woning op met een heel laag energiegebruik. En afspraak is afspraak. De opleverdatum wordt gehaald!

Bouwbedrijf Willem Beverloo is lid van Bouwend Nederland en is een erkend leerbedrijf in de bouw.