image

Willem Beverloo

Directeur | allround timmerman | leermeester

Wat is jouw rol binnen Bouwbedrijf Willem Beverloo?

“Ik heb mijn bedrijf in 2012 opgericht en ben directeur/eigenaar. Voor die tijd volgde ik alle timmer- en uitvoerdersopleidingen, diverse cursussen en deed ik werkervaring op bij een groot bouwbedrijf. Mijn dagelijkse werk is het calculeren van werken, begeleiden van de opdrachtgevers in het bouwproces en ik stuur alle onderaannemers en personeel op de bouwplaats aan. Daarnaast timmer ik zelf 40 uur in de week. Ik ben dus vrijwel altijd op de bouwplaats als er iets gebeurt.”

 

Waarom kom je hiervoor met een lach je bed uit?

“Ik kan onze opdrachtgevers gelukkig maken met het werk dat we maken. Daar krijg ik energie van. Werken in de bouw vind ik heel leuk. Niets is mooier dan samen met andere vakmensen een goed product te maken. Gelukkig heb ik bevlogen personeel en onderaannemers. Dankzij hen komen we samen tot mooie resultaten.”

Wat is jouw kracht?

“Veel technische kennis en enthousiasme. Ik verdiep me in alle ontwikkelingen in de bouw, constructies, isolatie enzovoorts. De huidige duurzaamheidseisen vragen om innovatieve oplossingen. Je hoort mij ook nooit zeggen ‘dat doen we altijd zo’. Liever bedenk ik nieuwe oplossingen en methoden. Een ontwerp van een architect bekijk ik samen met de klant altijd nog met een kritische blik. Misschien kunnen sommige onderdelen nog beter of is er een voordeliger oplossing. Mijn doel is om van iedere opdrachtgever een ambassadeur te maken. Wat we maken zie ik ook altijd als een huis van ons.”

 

Een leuk persoonlijk feitje

“In 2009 werd ik vierde op het wereldkampioenschap bouwtimmeren in Calgary (Canada) en een jaar later Europees kampioen bouwtimmeren in Lissabon. Dagelijks werk ik samen met de Europees kampioen tegelzetten 2009, Sylvester Keus.”

image