image

Wim

Allround timmerman

Wat is jouw rol binnen Bouwbedrijf Willem Beverloo?

“Sinds augustus 2017 ben ik bij Bouwbedrijf Willem Beverloo fullime in dienst als allround timmerman. Al 44 jaar werk ik in deze branche en in die tijd heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende grote bouwbedrijven. Mijn werkzaamheden bestaan uit de renovatie en de nieuwbouw. Het is inmiddels 48 jaar geleden dat ik ben gestart met de opleiding Timmerman op de lts en nadien heb ik mezelf ontwikkeld tot wie ik nu ben. Doordat dit werk heel dynamisch is, leer ik nog elke dag.”

 

Waarom kom je hiervoor met een lach je bed uit?

“Ik vond het een hele eer dat ik vijf jaar geleden door mijn eigen zoon werd gevraagd om bij zijn bouwbedrijf in dienst te treden. Mijn werk wordt gewaardeerd en ik vind het prettig dat ik afwisselende werkzaamheden heb. Ieder project is een uitdaging en ik kan mijn ervaring hier goed in kwijt. “

Wat is jouw kracht?

“Met mijn enthousiasme breng ik iedere opdracht tot een mooi einde. Ik maak de mensen graag gelukkig met het werk dat wij maken.”

 

Een leuk persoonlijk feitje

“Ik ben een trotse opa van zeven kleinzonen. Dat is al heel bijzonder. Wie weet worden dat later zeven opvolgers in ons mooie vak. Daarnaast vind ik het fijn dat mijn zoon en dochter zo goed samenwerken.”

image